11 zasadačiek pre Seznam.cz vo farbách dúhy

Lokalita

Palác Křižík

Klient

Seznam.cz

Plocha

1 200 m²

Realizácia

05/2O18

Veľkou výzvou bola pre našu spoločnosť realizácia 11 unikátnych zasadacích miestností pre spoločnosť Seznam.cz. Cieľom bolo rozbiť jednotnosť a nevýraznosť priestorov, rozlíšiť jednotlivé miestnosti a vpustiť dovnútra hravosť, príjemné materiály a farby, a vytvoriť tak neformálny komfortný priestor na stretávanie

 Vizualizácia zasadacie kancelárie Seznam ladené do žlto-šedej kombinácie vybavenie, akustických prvkov i nábytku.

Zladené farby

Prízemný priestor pôsobil ponurým chladným formálnym dojmom. Náš tím architektov sa zhostil nového návrhu, do ktorého premietol plné farebné spektrum -  v pôdoryse tvoria zasadacie miestnosti dúhu. Úlohou bolo v priestore zladiť materiály a farebnosť nábytku, kobercov, akustických panelov a tapiet. Priestory dotvára sedenie a stoly variabilných tvarov, ktoré plne korešpondujú s tvarmi akustických panelov na stenách. Kontrastne k sýtym farbám pôsobí pohľadový surový betón.

 Zasadacia miestnosť tvoria prvky prevažne v tmavo modré prevedenie, pričom ich smelo dopĺňajú čiernobiela kockovaná kresla.

Otvorené zasadacie miestnosti 

Časť zasadacích priestorov je priamo otvorená  presklenou stenou do ulice. Všetky priestory sú prístupné z dlhej chodby vo vnútri budovy. Vnútorné steny miestností smerom do chodby sú presklené, a tým prepúšťajú farby  do koridoru a evokujú príjemnú, hravú a priateľskú atmosféru.

 Pohľad z priechodné chodby na farebné zasadacie miestnosti Seznam.cz, kde vždy ladia nábytok, koberce aj akustické prvky vo zvolenom tóne.

Harmonizácia

Názvy miestností sú dnes spojené s jednotlivými oddeleniami spoločnosti, resp. s jej portálmi – napr. Mapy.cz sú v odtieňoch zelenej, zatiaľ čo Email.cz do oranžova. Interiér zasadacích miestností je rafinovaný – premyslený je každý detail, kedy harmonizujú nielen príjemné oku lahodiace farby, ale predovšetkým funkčné vlastnosti.

Realizácia interiéru prebehla počas predĺženého víkendu, bez narušenia prevádzky – klient bol veľmi spokojný nielen s jedinečnosťou priestorov, ale tiež s nadštandardnou dobou realizácie.

 Zasadacia miestnosť v modrých odtieňoch s bielym konferenčným stolom, černošedými akustickými panely a otvorenou presklenou stenou smerom do ulice.

Palác Křižík

Budova Palác Křižík je jedným z najvýraznejších kancelárskych komplexov v areály Smíchovského Anděla v Prahe 5. Základom je súbor historických budov medzi ulicami Radlická, Plzeňská a Kováků. Tieto budovy prešli totálnou rekonštrukciou, a neskôr bola urobená moderná dostavba 7 nadzemných a 4 podzemných podlaží. Výsledkom je moderný kancelársky komplex s 290 parkovacími miestami, krytým átriom, 3 stravovacími a reštauračnými prevádzkami, ďalšími obchodnými plochami a verejnou pasážou. Každá z dvoch častí komplexu (staršia a nová) má centrálnu recepciu 24/7 moderného dizajnu.

Páči sa vám referencia? Zdieľajte ju.

Chcete sedieť v podobných kanceláriách?

Napíšte nám vaše požiadavky a priania. Vytvoríme pre vás interiér na mieru.